EU díj: 2020 Leginspirálóbb fiatal vállalkozói programja Magyarországon!


Csatlakozz az UP közösséghez

UP academy Bootcamp

A Fiatal Vállalkozók Iskolája

Szeretnél saját vállalkozást indítani?  Akkor a Fiatal vállalkozók iskoláját Neked találtuk ki, mely egyetem és munka mellett is könnyen elvégezhető!


Jelentkezem

LIMITÁLT HELYEK, JELENTKEZZ A 2022-ES KÉPZÉSÜNKRE!

Kezdés: 2022. március hétfőnként 17:00-tól
Jelentkezési határidő: november 5.
Helyszín: UP center, Budapest, Bartók Béla út 29. + online (COVID lezárás esetén a képzés zavartalanul folyik online is)

Izzítsd a vállalkozásod! Szerezz gyakorlati tudást!

Megfogalmazódott benned a vágy, hogy nem szeretnél átlagos életet élni? Úgy érzed, az alkalmazotti létet nem neked találták ki? Gyere el rendszeresen megtartott nyílt napjainkra!

Következő nyílt nap:  szeptember 21. 18:00 UP center


Regisztrálok nyílt napra


A képzés után képes leszel…

Képzésünk kifejezetten azoknak szól, akik vállalkozni készülnek vagy már el is indították vállalkozásukat, de még az elején járnak. Régi mondás, hogy egy vállalkozónak mindenhez kell egy kicsit értenie, ami egy cég működtetéséhez szükséges. Népszerű képzésünkben ezeket a szükséges tudáscsomagokat adjuk át Neked, miközben egy fiatalokból álló vállalkozói közösségbe is bekerülsz. Imádni fogod 🙂

Önmagad hatékonyan fejleszteni

A képzés első 3 hónapjában önismereti programok, coaching, időgazdálkodás, feladatpriorizálás, hatékony tanulási módszerek, csapatépítés, válallkozó életforma sajátosságai lesz a témánk.

Ötletből projektet építeni

A 3. hónaptól elkezdünk projektcsapatokba rendeződni és megtanuljuk a projektalapítást, csapatszabályok lefektetését, stratégia írást, projektmanagement alapokat.

Üzleti folyamatokat tervezni

Az üzleti modell, árazási stratégiák, árajánlat készítés órákon megtanítunk arra, hogyan tudsz az ötletedből végül pénzt csinálni.

Online marketing eszközöket használni

A képzés őszi moduljában a merkting lesz a fő téma. Online marketing manager nem leszel ilyen rövid idő alatt, de azt amit egy vállalkozónak tudnia kell, megtanítjuk. Ilyenek a fb hirdetések feladása, google hirdetések, instagram marketing, marketing stratégia írása, stb.

Szolgáltatást fejleszteni

A Service Design, azaz szolgáltatás tervezés egy fontos terület a vállalkozásban. Sőt, az egyik legfontosabb, ezért külön óránk is lesz a témában, valamint a mentorok végig segítenek a projektcsapatoknak minél jobb szolgáltatást fejleszteni.

Modern cégvezetői eszközöket használni

A képzés során megismered a Trello, Toggl, Slack, Fb business, Google analytics, Calendly, Canva, Wix, WordPress rendszerek vállalkozók számára fontos alapbeállításait.

Elindítani egy vállalkozást

A képzés végére lesz egy keretrendszer a fejedben, amibe ha beleteszel egy jó ötletet, akkor meglesznek azok az erős alapok, amikkel az ötlet megvalósítása elindulhat.

Befektetők előtt prezentálni

Ha az ötleted ütős és működik, viszont némi tőke kéne a növekedéshez, akkor befektetők előtt kell prezentálnod. Ebben segítünk a gyakorlatis tárgyalástechnika, sales és prezentációs órákon.

A program tematikája

1-3. hónap

3-6. hónap

6-10. hónap

10-12. hónap

Hogyan tudsz jelentkezni?

A felvételi folyamata 4 részből áll. A jelentkezés az Jelentkezem gombra kattintva indul el. Egy kurzus során összesen 35 fő részére tudunk helyet biztosítani.

01.

Jelentkezés

Amennyiben szeretnél jelentkezni a programra, kattints az JELENTKEZEM gombra.

02.

Telefonos interjú

Az UP team valamelyik tagja hamarosan felveszi veled a kapcsolatot telefonon, hogy jobban megismerhessünk Téged.

03.

Bemutatkozó prezentáció

A sikeres telefonos interjúd után e-mailben értesítünk. Ebben a levélben kérjük majd Tőled, hogy bizonyos kérdések mentén készíts el magadról egy bemutatkozó prezentációt és küldd vissza nekünk a megadott határidőig.

04.

Személyes interjú

Ha megérkezett a prezentációd, akkor jöhet is a személyes találkozó. Ne izgulj, ez csak egy beszélgetés egy jó kávé mellett, mert szeretnénk tényleg megismerni Téged és bemutatni Neked a helyet és a csapatunkat. Ha Te és mi is úgy érezzük, hogy szeretnénk együtt álommegvalósítani, akkor szerződünk és indulhat a kaland! 🙂


VÁLLALKOZÓ LESZEK

Jelentkezési határidő: 2021. NOVEMBER 5.

Az osztály létszáma limitált, ezért a jelentkezési határidőt előbb lezárhatjuk!

Mitől vagyunk egyediek?

Bullshit helyett a realitásról beszélünk

Nem az azonnali és mindenáron történő meggazdagodást ígérjük, hanem egy biztos alapot, amivel fel tudod építeni a korrekten működő, tisztességes és mások számára is hasznos vállalkozásod. Ez maraton és nem sprint, de mi ott leszünk mögötted végig és segítünk!

Ha még nincs ötleted, megtaláljuk

A közeg, módszertan, attitűd, életfelfogás amiben tanulni, fejlődni és alkotni fogsz, egy hatalmas inspirációs bomba lesz az életedben. Semmi gond, ha még nincs ötleted, segítünk abban, hogy megtaláld Te is azt, amit szenvedéllyel tudsz majd csinálni.

Hagyományos vállalkozói ötleteket is várunk

Nem lehet mindenki startup tulajdonos és tech vállalkozó. Kellenek a jó kávézók, virágboltok, gyártással, személyes szolgáltatásokkal foglalkozó cégek és vállalkozók a világnak. Sőt! Mi főként rájuk koncentrálunk, Nekik segítünk.

Komplex tudáshoz jutsz

Vállalkozónak lenni egy különálló szakma. Mindenhez kell értened a kicsit: könyvelés, marketing, jogi kérdések, értékesítés, ügyfélszerzést, stb. A képzésen igyekszünk egy körképet adni arról, hogy milyen területekben mennyire érdemes elmélyedned és megkapod ezekből az alapokat is.

UP közösség része leszel

Az UP egy egyre bővülő kezdő, fiatal és tapasztalt idősebb vállalkozókból álló közösség. Segítünk egymásnak, ahol csak tudunk. Ezt támogatja rengeteg közösségi program (kirándulás, bulik, sportprogramok, szakmai programok, stb.), melyekre a tanfolyam után is szeretettel várunk, így hosszú távon is a közösség részévé válhatsz.

XXI. századi eszközök használata

Trello, Slack, Asana, Google alkalmazások, HubSpot, Facebook business, Mailchimp, Adwords, WordPress…és még sorolhatnánk. Ezek azok az alkalmazások, amivel könnyebben, profibban tudod majd cégedet managelni, bárhol, bármikor, bárhonnan.

Mi hozhat nagyobb megtérülést Számodra, mint a saját tudásodba fektetett pénz?

UP academy 10 hónapos bootcamp program
+ 2 hónap mentorálás

27.000 Ft regisztrációs díj
+ 29.000 ft/hó*

*a 12 hónapos részletfizetés 2022. március hónaptól, a program kezdetétől indul

2020 Leginspirálóbb fiatal vállalkozói programja Magyarországon!

Megéri?

A képzés költsége összesen 375.000 Ft
Fontos tudni, hogy a képzés piaci értéke 1.200.000 Ft, azonban az Újbuda által biztosított NGS projektnek és a Digitális Tudás Akadémiának köszönhetően a tandíjad közel 70%-át támogatjuk a 2022-es évben!

Az ár tartalmazza


Érdekel a képzés

Oktatók

Szokták mondani, hogy aki nem ért hozzá, az inkább tanítja. Nos, nálunk ez nem igazán így van, ugyanis az oktatóid olyan sikeres szakemberek, akik napi szinten űzik szakmájukat és naprakész tudás van a  fejükben, hiszen abból élnek ami a szakmájuk. A tanítást pedig azért vállalják, mert szeretnének Neked is segíteni abban, hogy eljuss oda, ahol Ők vannak.

Ballai Brigitta
Ballai BrigittaDigitális Nomád közösség alapítója Read More
Tóth Zoltán
Tóth ZoltánUP center alapító, Digitális transzformáció specialista Read More
Havasi Zoltán
Havasi ZoltánBudapest Bike Maffia elnöke Read More
Szabó Gábor
Szabó GáborPszichológus Read More
Ale Veronika
Ale VeronikaHR tanácsadó, szabadúszó Read More
Havasi Zoltán
Havasi ZoltánWavemakers Hungary stratégiai vezetője Read More
Benyák Dóra
Benyák DóraAgilis coach, innovátor Read More
Horváth Domokos
Horváth DomokosÜgyvezető – Einnovart Read More
Haláchy Nóra
Haláchy NóraMarketing flow tulajdonosa Read More
Székely Martin
Székely MartinVlogger Read More
Winkelmann Gréta
Winkelmann Gréta UX / UI designer Read More
Mórász Márton
Mórász MártonProab startup tulajdonosa Read More
Vörös Ákos
Vörös ÁkosÉrtékesítési specialista Read More
Szőke Balázs
Szőke BalázsOnline értékesítés oktató Read More
Széphelyi Noémi
Széphelyi NoémiChallenge felelős Read More
Pfeilmayer Dávid
Pfeilmayer Dávid Befektetési szakértő Read More
Körmöczi-Kriván Péter
Körmöczi-Kriván PéterMesetaxi.hu tulajdonosa Read More
Laczkovszki Gábor
Laczkovszki GáborService Design / UX szakértő Read More
Previous
Next
59978646_2228405667195661_8393671186621399040_o

Koók Dávid

osztályfőnök

Dávid sikeresen értékesített egy startupot, mára már sikeres befektető, aki régi álmának hódol, mentőzik.

illes-adorjan

Illés Adorján

csapatvezető

Adorján nemrég érkezett haza 4 éves világkörüli útjáról. Jelenleg vállalkozik és motivációs előadásokat tart.

Sikeres diákjaink

Ők már megcsinálták


Diákjaink

Gyakori kérdések

Hogyan épül fel pontosan a képzés?

A képzés heti egy vagy maximum két alkalommal van délutánonként (személyesen + online), tehát iskola vagy munka mellett is elvégezhető. A modulok egymásra épülnek és azt modellezik, ahogyan a való életben is felépítünk egy céget, projektet, ötletet. Nézd meg az oktatási modulok részt, ott mindent pontosan leírtunk Neked!

Mit kell magammal hozni az oktatásokra?

A motivációdon és lelkesedésen kívül egy-egy alkalomra jó ha hozol magaddal notebookot. Ezt előre fogjuk jelezni. De ha nincs, akkor adunk kölcsön, no problem!

Mikor vannak az oktatások?

Hétköznapokon délután, heti 1 maximum 2 alkalommal + fakultatív programok 17:00-tól kb. 20:00-ig, illetve egy-egy szombati nap, de erről előre fogsz tudni. Iskola, munka mellett is részt tudsz venni a képzésen!

Milyen korosztálynak ajánlott a képzés?

Alapvetően fiataloknak szól a program, 16-29 éveseknek  ajánljuk, de jelentkezz nyugodtan, ha épp nem ebbe a korosztályba tartozol 🙂

Mi történik, ha nem tudom befejezni a képzést?

Ha valami vis major gond adódott és nem tudod befejezni, azt természetesen megértjük. Viszont a tandíjkötelezettséged ettől még nem szűnik meg. Ha kérelmezed és van szabad hely, akkor esetleg csatlakozhatsz a következő induló képzésünkhöz, hogy befejezd.

Mindenkit felvesznek a képzésre, aki jelentkezik?

Jelentős túljelentkezés szokott lenni a képzéseinkre, ezért sajnos nem tudunk mindenkit felvenni. Illetve szempont az is, hogy mennyire vagy motivált és kitartó. Olyan diákokkal dolgozunk együtt szívesen, akik tényleg el tudnak köteleződni a saját fejlődésük kapcsán.

Mi történik, ha nincs konkrét projekt vagy vállalkozás ötletem, amit meg szeretnék valósítani?

Ez nem gond! A program szerves része, hogy segítünk megkeresni az ötletedet, illetve be is szállhatsz egy diáktársad csapatába, hogyha van olyan projekt, amin szívesen dolgoznál. …és természetesen nem mindenki lesz vállalkozó, cégtulajdonos. Sok diákunk beleszeret valamilyen modern szakmába nálunk és végül szabadúszó vagy egy menő cég alkalmazottja lesz, ahol hasznosíthatja a nálunk szerzett tudást.

Választható mentor?

Abszolút, sőt! A mentor és a mentorált egymásra találása az egyik legizgalmasabb pillanat az UP academyn. Hiszen nem csak szakmailag, hanem emberileg is tudni kell kapcsolódnotok. Azzal sincs gond, ha menet közben mentort váltasz vagy külső mentort kérsz fel magadnak. Csak az számít, hogy meglegyen a kölcsönös bizalom és jól tudjatok együtt haladni.

Hol van az oktatás helyszíne

Az oktatásokat Budapest egyik leginspiratívabb közösségi irodájában tartjuk, az UP centerben.

Nézd meg a helyet itt: www.upcenter.hu

Cím: Budapest XI. Bartók Béla út 29.

Egy-egy alkalmat szoktunk külső helyszínen is tartani, de az is Budapest lesz vagy annak vonzáskörzete, illetve a képzés kb. 30%-a online történik.

COVID?

Ha a COVID helyzet miatt esetlegesen nem lehet személyesen megtartani valamelyik előadást, akkor teljes mértékben le tudjuk bonyolítani webinár rendszereinken keresztül is, amire volt is már példa, így emiatt nem kell aggódj 🙂

A programon is túl

Az UP academy sokkal több, mint iskola.

Az UP academy sokkal több, mint iskola. Itt a részévé válsz egy olyan közösségnek, ami meghatározó lesz az életedben. Az UP egy életstílus, aminek a lényege a szabadság, önmegvalósítás, egymásba és magunkba vetett bizalom és álmaink megvalósítása. Mi így élünk, így cselekszünk. Ha hozzánk csatlakozol, ez mind a Tiéd!

coworking

Coworking közösség

Szabadúszók, vállalkozók és mindenféle modern szakma képviselői dolgoznak coworking irodánkban, az UP centerben. A bootcamp program diákjainak ez is jár, azaz Te is bármikor használhatod a full modern közösségi teret, akár egy igazi vállalkozó és alkothatsz egy igazi startup környezetben, miközben megismerkedsz a közösséggel.

17973921_1386206938125325_6517119425425798635_o.jpg

Bulik

Jó munka után ki kell ereszteni a gőzt. Sokszor megyünk el együtt valahová szórakozni, de a 400nm-es irodánk elég gyakran alakul át egy hatalmas partyhelyszínné éjszakánként 🙂 Ez az UParty, ahol DJ, fények és brutál jó hangulat teszik felejthetetlenné az estédet.

IMG_7564.jpg

UP camp

Az év egyik legjobban várt hete, amikor a komplett iroda, diákokkal, szabadúszokkal, mentorokkal elmegy az Őrségbe a Rába partjára egy elképesztően vadregényes kempingbe. Itt megismerkedhetsz régi diákjainkkal is, akik minden évben visszajárnak ide.

certificate.png

Online certificate

Igaz, ami igaz, ma már nem sok embert érdekel, hogy milyen papírod van. A megszerzett és gyakorlati tudásod annál inkább fontos. Ezt igazolva kapsz tőlünk egy online tanúsítványt, hogy elvégezted a képzést, amit fel tudsz tölteni a LinkedIn profilodhoz.

Képernyőfotó-2019-07-16-14.38.58.png

Kiegészítő online tananyag

Mentoraid és oktatóid külön készülnek arra, hogy a személyes képzést könnyen emészthető, videós, interaktív tananyagokkal egészítsük ki. Ez akkor a leghasznosabb, ha valami extra és mélyebb (pl. marketing, sales, stb.) szaktudással egészítenéd ki ismereteidet.

CS_Co-4154.jpg

Pitch

A kurzus végén megtanítunk pitchelni, azaz ötletedet, projektedet előadni olyan befektetőknek, akik szívesen beszállnának némi tőkével, hogy vállalkozásod szárnyra kapjon. Számos diákunk jutott már így milliós támogatásokhoz.

Gyere és ismerj meg minket nyílt napunkon!

Mielőtt döntesz, vendégünk vagy egy virtuális kávézásra és kapsz tőlünk egy VIP körbevezetést az UP centerben.

Amennyiben szeretnél többet megtudni a programunkról, szívesen tennéd fel személyesen kérdéseidet a szervezőknek, illetve megnéznéd az oktatási központot ne habozz, regisztrálj be ingyenes bemutatkozó napunkra! Az időpont kapcsán Eszti kolléganőnk fogja felvenni veled telefonon a kapcsolatot.


Regisztrálok a nyíltnapra

Kérdésed van? Keress minket bátran!

galeria-11galeria-8galeria-13galeria-9galeria-10galeria-6galeria-4galeria-3galeria-2galeria-7galeria-12galeria-5galeria-1

Köszönjük Újbuda Önkormányzatának támogatását!2020 Leginspirálóbb fiatal vállalkozói programja Magyarországon!